Vols col·laborar en els nostres congressos?

Els congressos realitzats per l’Associació Contra el Càncer són esdeveniments fets per i destinats a les persones afectades per la malaltia, però també un espai on reunir diferents públics per a acompanyar-los en aquest camí.

Si t’interessa, podràs formar part d’aquests espais per a familiars i pacients. Et pots posar en contacte amb la seu organitzadora del congrés o trucar al telèfon 900 100 036, disponible 24 hores i 7 dies a la setmana, i es posaran en contacte amb tu per a donar-te més informació.

Pots obtenir més informació sobre com pots col·laborar amb nosaltres clicant el següent botó:

Preguntes més freqüents

Els congressos de persones amb càncer i familiars són espais per a compartir, aprendre i viure el dia a dia de la malaltia.

En general, cada Congrés compta amb taules de discussió, conferències magistrals i tallers que tenen lloc simultàniament a les hores programades.

A més, durant el Congrés, els assistents resoldran els seus dubtes i obtindran pautes per a millorar el procés de la malaltia.

Estan pensats per i per als pacients de càncer i les seves famílies, per a oferir-los tot el que necessiten: informació veraç de la mà de professionals de diferents associacions, testimonis que podran ajudar-los perquè estan passant o han passat per la mateixa situació.

Poden acudir-hi pacients i familiars, però també voluntaris, especialistes i professionals del sector, a més de qualsevol persona interessada a tenir informació veraç de primera mà sobre la situació del càncer.

Durant el 2023, es duran a terme els següents congressos autonòmics:

  • Andalusia – 14 i 15 de setembre (Còrdova)
  • Castella i Lleó – 22 i 23 setembre (Palència)
  • Aragó – 10 i 11 de novembre (Saragossa)
  • Extremadura – 22 i 23 de novembre (Càceres)

Pots apuntar-te a través del formulari d’inscripció del Congrés al qual vols assistir. Recorda seleccionar els tallers als quals vols assistir i les teves preferències respecte a la reserva de la teva plaça.

Pots posar-te en contacte amb la ciutat organitzadora del congrés per saber com participar com a col·laborador o patrocinador del congrés autonòmic. Pots posar-te en contacte tant a través del telèfon com del correu electrònic o trucar al nostre telèfon 900 100 036, disponible 24 h i 7 dies a la setmana.